Skissbloggen har gått i pension och jag tackar alla deltagare som varit med under dessa två åren!


söndag 1 april 2012

April Skisstävling!

Ännu en månad har passerat och nu är verkligen våren här på allvar! Äntligen! Jag gläds åt varenda ett av alla vackra bidrag som ni skickar in! Det är så roligt att få se hur olika man kan tolka en av mina skisser. Denna månads skiss är lite annorlunda i stil än den förra precis som jag tänkt mig. Jag vill att alla skall hitta stil på gästdesigner och skiss som tilltalar en under året som går. Så hjärtligt välkomna till april månads skissutmaning!

Även denna månad har vi en härlig sponsor med oss och det är Scrapgalen!Scrapgalen drivs av Petra Nilsson sedan 2008 och har sitt säte i en villa i Bålsta. Scrapgalen erbjuder förutom en välsorterad webshop, regelbundet återkommande träffar i Bålsta, månadsutmaning varje månad i bloggen och öppet i butiken så du kan komma och shoppa IRL. Ni finner information om öppethållande i webshoppen. Scrapgalen satsar mycket på att hålla ett stort och noga utvalt sortiment när det gäller olika teknikprodukter. Så är du intresserad av Mixe-media, Art-journaling och färger till layouter och kort är Scrapgalen butiken för dig.
I Scrapgalens regi erbjuds även kurser hos Therese i Upplands-Väsby. Therese är en mycket erfaren kursledare och erbjuder allt från kurser på nybörjarnivå till avancerade teknikkurser.
Scrapgalen har ett väl sammansvetsat och duktigt Designteam som alltid finns representerade på våra träffar. De hjälper gärna till om du har frågor om tekniker och produkter. I Scrapgalens inspirationsblogg finner du deras arbeten.

Scrapgalen anordnar också i samarbete med Mians Scrap och Scrap-Perra ett stort kursevent den 5-6/5. Eventet heter Scrapbooking med hjärtat och erbjuder kurser på på lördagen och söndagen. Kursledare är Christy Tomlinson från USA, Ingvild Bolme från Norge och Nathalie Kalbasch från Tyskland. Du väljer själv vilka kurser du vill gå. Under helgen anordnas också en stor Scrapträff för dig som vill scrappa lite fritt också. Än så länge finns platser kvar och all information finns på Scrapgalens hemsida!

Detta läckra pris har Scrapgalens sponsrat med och vinnaren får det skickat till sig!


Jag är stolt över att presentera denna månadens Gästdesigner- Carina Lindholm!
Jag har följt Carina ända sedan jag började scrappa och jag älskar verkligen hennes stil! Carina har och har haft en mängd spännande designuppdrag både i Sverige och utomlands. Och dessutom har hon fått massor av alster publicerade i tidningar och böcker. Tack snälla för att du ville vara med Carina!
Vill ni kika i Carinas privata blogg finner ni den HÄR!* Vem är du?
Carina heter då jag..:) Är 34år och bor i Köping med min man Per och våra tre busungar.

* När och varför började du Scrappa?
Jag började scrappa i mars 2004, jag kommer ihåg dagen jag upptäckte ordet scrapbooking som om det vore igår..:) Jag googlade ordet och förstod direkt att det här var nått för mig. Och nu 8år senare är jag fortfarande lika nyförälskad i denna hobby som för mig inkluderar både att göra layouter och kort.

* Vad betyder skapandet för dig?
Jag har alltid varit en väldigt kreativ person så skapandet betyder väldigt mycket för mig. Jag behöver skapandet för att hålla mig någolunda normal..hihi

* Vilka är dina styrkor som scrappare?
Oj,jag vet inte riktigt. men jag tror att man ser i mina layouter att jag verkligen älskar det jag gör och har roligt när jag scrappar. Jag tror även att jag lyckas hålla fokus på mina foton fastän jag använder en massa material.

* Favoritfärger och produkter?
Jag ÄLSKAR blått och turkos!!! Jag skulle lätt kunna ha hela mitt liv i dessa färger..:)

* Vad gillar du med att skapa efter skisser?
Om man tex har det svårt att komma igång med sin layout/kort så är det jätte bra att använda en skiss. Då har man lite riktlinjer att följa och så kan man ju sväva ut från skissen sen om man vill när man kommit igång. Jag har alltid gillat att skapa efter skisser just av den orsaken, att snabbt komma igång med mitt projekt.

Tack så jätte mycket Ullis för att jag fått äran att gästa din fina skiss blogg♥


Och så månadens skiss!

Här har ni Carinas fantastiska tolkning!


Regler:
Du skapar antingen ett kort eller en layout efter skissen nedan.
När du är klar lägger du upp den i din blogg och länkar bilden hit. Du måste länka till just det inlägget där du visar ditt nya alster och inte bara till din blogg. Klicka på din överskrift till det inlägget och kopiera av adressen. Detta är direktlänken till rätt alster.
Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till lillblommanskapar@gmail.com.

Du får vrida och vända på skissen, ta bort och lägga till men det skall synas att du utgått från skissen. Ditt alster skall också vara skapad just för detta tillfälle och endast till denna tävling.

Denna gången kommer Jag, Carina och Petra utse vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

Du har till och med den 30/4 på dig att skapa och länka. Vinnarens alster publiceras första veckan i april här i bloggen.

OBS! Denna månad använder vi oss av InLinkz så blir det lite lättare att kika in hos alla och för oss domare.6 kommentarer:

 1. Jepp! Den där ska jag tolka! Mycket läcker skiss, och Carina har gjort en jättefin layout!

  SvaraRadera
 2. Åh så snygg skiss! Denna skall jag vara med i! :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  En härlig skiss tycker jag!
  Jag är redan klar med mitt bidrag... Kolla in det i min blogg: http://miasplats.blogspot.se/2012/04/skisstavling-hos-lillblomman.html

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Jag har bara 4 saker att säga:)
  Kul skiss!
  Läckert pris!
  Snygg inspirationsLo!
  Klart jag hakar på!

  SvaraRadera
 5. Härlig skiss och uuunderbar Carina-layout!

  SvaraRadera
 6. Just nu har inlinkz svårt att hitta min blogg och kan därför inte hämta bilder därifrån men länken skall funka iallafall.

  kram Inger

  SvaraRadera