Skissbloggen har gått i pension och jag tackar alla deltagare som varit med under dessa två åren!


torsdag 1 november 2012

November Skisstävling!

Varmt välkomna till novembers skissutmaning! Jag är väldigt glad över att ha tagit beslutet att även 2013 bjuda er på en skissutmaning varje månad! Jag har fantastiska sponsorer som står bakom mig och kreativa gästdesigners som kommer hjälpa mig och er att bli inspirerade av mina skisser!

Månadens sponsor skulle egentligen ha varit Scraproom men då Eva som drivit Scraproom de senaste åren beslutat att lägga ner butiken sponsrar jag själv med ett läckert pris i november!
Du kan vinna 10 olika doilys, tags, spets, band, vintagespets, Prima Ink, Prima journaling cards, massor av blommor och hjärtstämplar! Allt utplockat så ni kan skapa ngt läckert precis som min gästdesigner i november gör!

Det finns så många duktiga scrappare i vårat grannland Norge och idag presenterar jag min allra första utländska gästdesigner! Denna tjej har jag haft ögonen på länge och jag beundrar hennes fantastiska öga för kluriga och vackra detaljer. Jag ger er Vibeke Harilla!

Vem är du?
Mamma til 2 fine jenter på 5 og 10 år, forlovet med min kjære. Jobber i en hobbybutikk. Glad, blid og forøyd. Mitt motto: Do it with passion or not at all.
När och varför började du scrappa?
Jeg har alltid vært glad i å ta bilder og sette i album. Men det var først når jeg var hjemme i permisjon med veslejenta mi at jeg fikk øynene opp for scrapping. Begynte i det små... Skjønte ikke hvorfor noen ville ha blomster på layouytene sine;)

Vad betyder skapandet för dig?
Det betyr "meg" tid. Jeg kan sitte for meg selv og scrappe. Slappe av og bare være kreativ. Jeg har også møtt mange flotte jenter jeg aldri hadde møtt hvis dette ikke var for denne fine hobbyen.

Vilka är dina styrkor som scrappare?
Nyskapende. Jeg er flink til å finne på nye ting. God på detaljer og det lille ekstra:)

Har du några favoritfärger och produkter?
Jeg er glad i vintage og shabby. Scrapper mest med brunt og hvitt. Men koser meg noen ganger med litt mer skarpe farger også. Når det gjelder produkter så er jeg glad i blomster, små ting og stæsj, bruker en del mist.

Vad gillar du med att skapa efter skisser?
En start. En herlig kickstart!!:)

Här har vi månadens skiss:


Vibeke har tolkat skissen på detta underbara sätt!Tack snälla Vibeke för denna nästan overkligt vackra layout! Wow! Nu hoppas jag att ni precis som jag är superinspirerade! Sätt igång och skapa!

Regler:
Du skapar antingen ett kort eller en layout efter skissen nedan. Även Digi är välkomna. När du är klar lägger du upp den i din blogg och länkar bilden hit.
Du måste länka till just det inlägget där du visar ditt nya alster och inte bara till din blogg. Klicka på din överskrift till det inlägget och kopiera av adressen. Detta är direktlänken till rätt alster.
Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till lillblommanskapar@gmail.com.
Du får vrida och vända på skissen, ta bort och lägga till men det skall synas att du utgått från skissen. Ditt alster skall också vara skapad just för detta tillfälle och endast till denna tävling.
Denna gången kommer Jag, Vibeke och min man utse vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Du har till och med den 30/11 på dig att skapa och länka. Vinnarens alster publiceras första veckan i december här i bloggen.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du fortsätter. Jag gillar dina skisser massor även om jag inte så ofta har hunnit få färdigt en lo i tid. Får man kombinera denna skiss med andra tävlingar?

    SvaraRadera
  2. Nej Helene det får man inte, All info finns i tävlingsinfon. Du får skapa kort eller lo men det skall vara skapat unikt till denna tävlingen. Kram!

    SvaraRadera