Skissbloggen har gått i pension och jag tackar alla deltagare som varit med under dessa två åren!


torsdag 1 mars 2012

Mars Skisstävling!

Jag måste börja med att tacka alla för det enormt varma välkomnande denna blogg fått! Det är helt fantastiskt att så många velat vara med och skapa efter skissen! Tack snälla för all kreativitet jag fått njuta av! Vinnaren av februaris utmaning presenteras snart!

I mars månad har jag ännu en skiss att bjuda på med en väldigt speciell gästdesigner. När jag började scrappa 2006 hittade jag en tjej som jag inspirerades av och beundrade mycket. 2006 var det inte så "inne" med den romantiska stilen men jag gillade ju blommor redan då;) och hos denna tjej fann jag så fina saker. Jag minns att jag tog mig mod och frågade henne om vad hon använde för bokstäver på en layout och fick ett gulligt svar. Nu är denna goa tjej en av mina scrapvänner som bor upp i norr och jag har fått äran att arbeta med papper designade av henne. Gissar ni vem mars månads gäst är?

I mars har vi även en härlig sponsor! Lilo som driver Mollys Scrapbooking sponsrar denna månad med ett av hennes färgsprakande månadskit!Hos Mollys hittar ni ett noga utvalt sortiment med det allra bästa som finns i scrapmaterialvärlden. Lilo Nippgen på Mollys bjuder på en snabb och personlig service. Förutom allt som finns i butiken så erbjuder även Mollys månadskit. Det finns kit i två varianter, ett färgstarkt och ett lite mer Shabby i stilen. Du kan köpa dem i butiken eller prenumerera på dem. Väljer du att prenumerera på kiten i tre månader får du 20 kronor rabatt per kit. Det finns också extra kit med lite godbitar till om du vill utöka ditt månadskit.

Här finns en direktlänk till butiken- Mollys Scrapbooking!

Detta fantastiska kit får vinnaren av Mars månads utmaning! Wow!!!
Tack snälla Lilo för det generösa priset!

Och nu till månadens Gäst Designer som är Theresa/Pysselgumman!
*Vem är du?
Jag heter Theresa, kallad Pysselgumman i scrapvärlden, och bor tillsammans med min familj i Skellefteå. Jag har följt denna underbara hobbys enorma utveckling från enbart enfärgade cardstock och klistermärken som dekorationer, till alla vackra mönsterpapper och tillbehör som finns idag! Jag har haft många roliga uppdrag genom året och synts lite här och var, men det allra bästa är att jag nu får arbeta tillsammans med Jenny, Pion Design, och skapa papperskollektioner i en stil som ligger oss båda varmt om hjärtat – romantisk, gammeldags. Förutom scrapping och pappersdesign älskar jag allt som har med trädgård att göra. Jag tillbringar gärna hela våren, sommaren och hösten utomhus med jord under naglarna.

*När och varför började du scrappa?
När barnen kom så blev fotografering och dokumentation av våra minnen viktiga vilket ledde till just scrapbooking. I mars 2003 hamnade jag av en slump på Elisabeth Wallins hemsida och kunde inte sova på flera nätter! Det enda jag kunde tänka på var layouter och teman...

*Vad betyder skapandet för dig?
Skapande i alla de former betyder massor för mig. Älskar det kreativa flödet och att få se skapelser växa fram från tanke till färdigt alster.

*Vilka är dina styrkor som scrappare?
Oj, svårt... jag är väldigt noggrann och älskar detaljer. Försöker alltid få till en harmoni där fotografiet blir ett med papper samt dekorationer.

*Har du några favoritfärger och produkter?
Mina favoritfärger är alla egentligen förutom orange :) Jag tycker om att variera mig men i och med gammelstilen jag gillar så är beige absoluta favoriten.

*Vad gillar du med att skapa efter skisser?
Jag skapar gärna efter skisser. Ser jag en fin layout eller ett kort på nätet så skissar jag ofta av den för framtida bruk. Vare sig man väljer att inspireras av hela eller delar av en skiss, så underlättar det själva startprocessen, även om det inte alltid är så att slutresultatet överensstämmer med vad som var tänkt från början :)

Kram Theresa

Skissen!


Och Theresas underbara tolkning!
Regler:
Du skapar antingen ett kort eller en layout efter skissen nedan.
När du är klar lägger du upp den i din blogg och länkar bilden hit. Du måste länka till just det inlägget där du visar ditt nya alster och inte bara till din blogg. Klicka på din överskrift till det inlägget och kopiera av adressen. Detta är direktlänken till rätt alster.
Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till lillblommanskapar@gmail.com.

Du får vrida och vända på skissen, ta bort och lägga till men det skall synas att du utgått från skissen. Ditt alster skall också vara skapad just för detta tillfälle och endast till denna tävling.

Denna gången kommer Jag, Theresa och Lilo utse vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

Du har till och med den 31/3 på dig att skapa och länka. Vinnarens alster publiceras första veckan i april här i bloggen.

OBS! Denna månad använder vi oss av InLinkz så blir det lite lättare att kika in hos alla och för oss domare.6 kommentarer:

 1. Härlig skiss. Förra månaden hann jag inte med men nu ska här prioriteras. Underbar tolkning av skissen också. Finstämd, gullig och roliga detaljer på fotografiet.

  SvaraRadera
 2. underbar skiss, ska bli skoj att arbeta med den!! =)

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Jag har precis gjort reklam för den här bloggen på min blogg (www.jozebelle.se) och om mars månads utmaning. Hoppas det är okej, tänkte jag skulle våga mej på en utmaning och försöka komma igång, har hamnat i en prestationsångestperiod.

  Kram Ann-Marie

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Det var verkligen en jätte rolig skiss att arbeta med. Mycket inspirerande. Har gjort min tolkning av den.

  Kram Vivi

  SvaraRadera
 5. Härlig skiss och wihooo, jag hann! Tack för inspirationen! Kramar!

  SvaraRadera
 6. En superfin skiss!
  Här är länken till mitt bidrag, där finns en förklaring, om nån tycker att dom känner igen LOn, att det är två olika jag gjort =)

  http://elsamajarun.blogg.se/2012/march/i-sista-stundpuh.html

  SvaraRadera