Skissbloggen har gått i pension och jag tackar alla deltagare som varit med under dessa två åren!


lördag 7 april 2012

Vinnaren av Mars månads skiss!!!

Glad Påsk alla kreativa och underbara människor som kikar in här!

Först måste jag tacka för alla härliga bidrag som kom in till marsskissen! Jag kan berätta att denna månad hade domarna lite klurigt att komma överens;) Lilo fick ledigt pga privata omständigheter så min man hoppade in istället. Han gjorde ett kanonjobb förra månaden och även denna. Även Theresa/Pysselgumman har agerat domare.

Det fanns så många kreativa lösningar på hur man kunde tolka tagsen på skissen! Vackra kort och layouter har trängts på våra listor men så här lyder motiveringen av vinnarens alster:

En layout som fångat stämningen och färgerna perfekt från sitt foto. Hon har tolkat skissen ganska exakt men ändå skapat något helt eget med tuffa färger och coola detaljer. Vi gillar också textstripparna som binder samman tagsen på ett fint sätt!

Vinnaren av Mars månads skiss är: Design Annique!!! http://designannique.blogspot.se/

Grattis vännen! Om du mailar Lilo och berättar att du är vinnaren i LillBlomman Skissar så skickar hon ditt superfina pris!
mollysscrapbooking@gmail.com

3 kommentarer:

 1. Oj, men så överraskad jag blev - det var så många otroligt vackra tolkningar så jag trodde inte jag hade en chans. Tusen tack!

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten!Gillar färgkombon!

  /Jeanette

  SvaraRadera
 3. GRATTIS! Superfin layout! =)
  /Lilo

  SvaraRadera