Skissbloggen har gått i pension och jag tackar alla deltagare som varit med under dessa två åren!


lördag 1 september 2012

September Skisstävling!

Idag ser jag ju i almanackan att det står första september men det känns ändå lite overkligt? Vart tog sommaren vägen? Jag gissar att det är fler än jag som haft känslan att sommaren aldrig kom igång ordentligt i år? Men nu blickar vi framåt mot en mysig höst med massor av pyssel och varma höstfärger att inspireras av. Jag har som vanligt äran att presentera både en generös sponsor och begåvad gästdesigner!

I september sponsrar härliga Pysseltagen!
Inger från Pysseltagen berättar:

"Pysseltagen är en mycket välsorterad webshop, tillika fysisk butik belägen i Örkelljunga i Skåne. Vi startade verksamheten juni 2008 i mindre skala men har sen dess byggt ut våran fysiska butik inte en utan faktiskt två gånger. Man kan inte ha det bättre på jobbet än när man får träffa alla trevliga kunder och byta erfarenheter och scrapidéer dagarna i ända. Vår målsättnig är att vara i fronten vad det gäller nyheter men även att hela tiden leta fram unika produkter till scrapbooking och kortmakeri och att ha kunderna i fokus för bästa tänkbara service. Vi har också förmånen att ha ett fantastiskt Designteam, deras tips och inspiration kan du ta del av på www.pysseltagen.blogspot.com "

Inger på Pysseltagen kommer att skänka ett presentkort till ett värde av 100 kronor till den som vinner septembers skissutmaning! Tack snälla för ett härligt pris!

Septembers GästDesigner är en sådan scrappare som man blir glad av! Alltid när jag kikar på hennes alster fylls jag av färg och skaparglädje! Jag ger er Cattis!*Vem är du?

En tjej i mina bästa år . Bor i villa i dom djupa skogarna i Hälsingland tillsammans med min sambo och tre söner.

*När och varför började du scrappa?

Jag började scrappa 2003 då en tjej som jag lärde känna via mammagruppen visade mig scrapbooking. Fastnade totalt för denna underbara och kreativa hobby som ger så mycket!

*Vad betyder skapandet för dig?

En skön och lugn stund för mig själv och att få utlopp för min kreativa sida. Även det härliga med scrapträffar att få träffa likasinnade, all den kreativitet och inspiration som flödar då. Och som även gett mig nya vänner runt om i landet.

*Vilka är dina styrkor som scrappare?

Vilken svår fråga...kanske att jag vågar använda mycket färg i mina layouter....

*Har du några favoritfärger och produkter?

Jag gillar glada, klara, starka färger som tex rosa, turkos, orange, rött, lime, gult osv....Favoritprodukter? Hmmm...

*Vad gillar du med att skapa efter skisser?

Det är inspirerande och skaparlusten sätts igång. Och det är ett bra sätt att köra igång på om man har kört fast.

Stort Tack snälla Ullis för att du frågade mig om att få vara med och inspirera i din blogg och med din skiss! =)

Skissen!
 
Och Cattis superläckra och inspirerande tolkning!


Regler:
Du skapar antingen ett kort eller en layout efter skissen nedan. Även Digi är välkomna. När du är klar lägger du upp den i din blogg och länkar bilden hit. Du måste länka till just det inlägget där du visar ditt nya alster och inte bara till din blogg. Klicka på din överskrift till det inlägget och kopiera av adressen. Detta är direktlänken till rätt alster.
Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till lillblommanskapar@gmail.com
Du får vrida och vända på skissen, ta bort och lägga till men det skall synas att du utgått från skissen.
Ditt alster skall också vara skapad just för detta tillfälle och endast till denna tävling.
Denna gången kommer Jag, Cattis och Pysseltagen utse vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Du har till och med den 30/9 på dig att skapa och länka. Vinnarens alster publiceras första veckan i oktober här i bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar