Skissbloggen har gått i pension och jag tackar alla deltagare som varit med under dessa två åren!


fredag 1 februari 2013

Februari Skissutmaning!


Januari kom, sågs och försvann?! Är det bara jag som tycker att tiden går fort? Här i skissbloggen började vi året med massor och åter massor av inspiration! Jag blir nästan lite chockad över att så många är med och inspireras! Men såklart otroligt glad! Vi satte rekord med 48 bidrag! Tack snälla, snälla ni!

I februari har vi två tjejer som sponsorer och gästdesigners Jag har ända sedan jag började scrappa beundrat dessa två tjejers kort. De designade för mina första favoritstämplar Hänglar & Stänglar under många år. Nu har de startat upp ett eget stämpelföretag och jag ger er med stolthet månadens sponsor JANE DESIGN!


Tjejerna på Jane Design berättar lite hur det kom sig att de började göra egna stämplar!

Jane design består av Jessica och Anna.
Det hela började med att ett stämpelföretag hade en tävling där man skulle
skicka in vad man saknade i stämpelväg. Vi hade då en tid saknat texthörnstäplar att ha på våra kort.
Jessica skapade dessa, tyvärr så vann hon inte tävlingen eller tur för oss ;)
I samband med en träff som vi anordnade så tog vi beslutet att trycka upp dem och oxå ge andra
möjligheten att köpa dem och efter det har vi gjort ett släpp till med mest jultexter.


Stämplarna som finns till försäljning hittar man på  https://www.facebook.com/janedesignstamps . Under fliken foton finns det olika album att botanisera i och beställer gör man via att i första hand skicka oss ett PM inne på Facebook men man kan oxå maila till annago75@hotmail.com.


Dessa läckra priser kan ni vinna i februari! Tack snälla Jane Design för dem! Vi kommer att ha ett första och ett andra pris!Detta vinner förstapristagaren!


Detta vinner andrapristagaren!
 Här har ni tjejerna!


 
 
Vem är du?
Jag är en mamma till två söta små killar (Matteus 5 år och lillebror 3 månader) Flyttade från Värmlandsskogen -94 och då hamnade jag i Stockholm.
När och varför började du scrappa?
Papperspysslet hittade jag hösten 2006, det var en innebandy kompis till mig som visade kort hon varit och gjort på en kurs i en Hobbyaffär. Fastnade direkt och gillar det massor.

Vad betyder skapandet för dig?
Bra för kropp och själ! Avslappnande och rogivande, man får stunder att samla tankar och energi. Träffat många nya trevliga människor genom denna hobby och dessutom fått nya fina vänner.

Vilka är dina styrkor som scrappare?
Den frågan var lite svår att svara på själv, att jag älskar min akvarellfärg.

Har du några favoritfärger och produkter?
Jag har inget favorit märke eller färg (tror jag) På senare år har jag blivit lite mer färgglad i mitt skapande. Bland verktyg så har jag svårt att vara utan min pincett och stekgaffel som jag knyter mina rosetter med.

Vad gillar du med att skapa efter skisser?
Det är skönt med skisser då man lätt hamnar i det läget att allt man gör ser likadant ut, då är det skönt med en skiss eller två så att man får lite nytt tänk.
Vem är du?
Jag heter Jessica Blixt Wendin och är 40 år gammal och bor i Österbybruk med min man och lilla Manfreed som är 7år. Jag har alltid varit en pysslar, innan jag började med papperspyssel har jag sytt och broderat.

När och varför började du scrappa?
Jag började scrappa för ca 6 år sedan. En kompis till mig hade börjat lite smått med stämplar och ville att jag skulle följa med till Stockholm på en mässa där. Jag åkte med bara som sällskap för jag skulle inte ha något. Det slutade med att vi båda inte ens hade pengar kvar till bussbiljetten, så vi fick gå tillbaka till centralen. Sen dess har jag varit fast. 

Vad betyder skapandet för dig?
Det betyder mycket för mig, inte bara just pysslandet utan även alla vänner man fått med på köpet.

Vilka är dina styrkor som scrappare?
Styrkor, har jag några sådana? Tror tyvärr inte det, men det jag har utvecklat mest under tiden jag hållit på är färgläggningen.

Har du några favoritfärger och produkter?
Variera hela tiden men just nu älskar jag turkost och rött. Glitter, bling och blommor är ett absolut måste, men nästa månad kan det vara nått annat.

Vad gillar du med att skapa efter skisser?
Skisser är det bästa som finns, man kommer lätt igång och man varierar sig lite. Annars är det lätt att man kör på med samma upplägg och det blir trist i längden.


Och här har ni februari Skissen:


Annas alster:


Och Jessicas alster:Tack Anna Och Jessica för era fina inspirationsalster! Som ni ser har de använt stämplar från sina kollektioner.


Regler:
Du skapar antingen ett kort eller en layout efter skissen nedan. Eller en av varje om du blir jätteinspirerad! Även Digi är välkomna.
När du är klar lägger du upp den i din blogg och länkar bilden hit. Du måste länka till just det inlägget där du visar ditt nya alster och inte bara till din blogg. Klicka på din överskrift till det inlägget och kopiera av adressen. Detta är direktlänken till rätt alster.

Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till: lillblommanskapar@gmail.com.

Du får vrida och vända på skissen, ta bort och lägga till men det skall synas att du utgått från skissen. Ditt alster skall också vara skapat för detta tillfälle och endast till denna tävling.
Denna gången kommer Jag, Anna och Jessica utse vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Du har till och med den 28/2 på dig att skapa och länka. Vinnarens alster publiceras första veckan i mars, eller så fort vi hinner,  här i bloggen.

9 kommentarer:

 1. Fantastiska och underbara alster!! Och JAHOOO vilka fina stämplar! :D denna månad bara måste man ju vara med! TACK alla för sen inspiration ni delar och den glädje ni sprider <3 kram från mig <3

  SvaraRadera
 2. Hihi.. Den inspiration skulle det vara ju ;)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Älskar er sida och Janes stämplar :)
  Här är mitt bidrag!!
  http://trebubblor.blogspot.se/2013/02/februari-tavling-med-jane-designe.html

  SvaraRadera
 4. Hmmm...hoppas jag gjorde rätt nu med link toolen...

  SvaraRadera
 5. Sådär nu har jag oxå lämnat mitt bidrag
  Härlig skiss och vilka fina priser

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 6. Oj, ursäkta att jag inte följt reglerna. Jag hade nog lite för bråttom när jag läste. Ska se om jag hinner få ihop ett nytt bidrag för jag gillade verkligen skissen.

  SvaraRadera
 7. OOps! Jag råkade sätta er länk på mitt bidrag (nr19) och nu kan jag inte ta bort det!!! Har lagt in ett till med rätt länk. Vill ni hjälpa mig ta bort det första?
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Har tänkt att tolka dina skisser så länge men så kommer alltid nåt emellan. Nu har jag i alla fall pysslat ihop ett bidrag men fotograferingen får bli imorgon =) KRAM!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig skiss och vilken underbar sponsor =) Nu är även mitt bidrag uppladdat =)

  SvaraRadera